Ivan Kovač posjetio rezort Ruža vjetrova

VD direktora TO Bar, Ivan Kovač, danas se sastao sa Slobodanom Vukićem, šefom recepcije i prodaje hotelskog rezorta “Ruža vjetrova”.

Vukić je istakao da su veoma zadovoljni početkom turističke sezone, strukturom gostiju ali i svojim personalom, te da hotelski rezort posluje na zavidnom nivou.

„Broji se porast broja gostiju sa zapadno-evropskog tržišta, posebno Njemačke i Engleske, ali i naše dijaspore sa istog tržišta. Tu su i tradicionalni gosti iz zemalja okruženja.

Ono što ovaj rezort izdvaja je sistem za prečišćavanje otpadnih voda baziran na bio jamama, te se ona koristi za navodnjavanje zelenih površina. Osim toga, hotel se napaja električnom energijom putem solarnih panela, a sve u cilju očuvanja životne sredine i čistoće mora“, naglasio je Vukić.

Upitan o cjenovnoj politici, on je kazao da su cijene niže u odnosu na 2019. godinu, te da je noćenje (polupansion) trenutno 55 eura, u šta je uključena večera na bazi švedskog stola, korišćenje plaže, ležaljki, bazena, parkinga i ostalih sadržaja.

„Hotel je idealan za boravak porodica sa djecom, nadamo se uspješnom ostatku sezone“, zaključio je Vukić.

„VD direktora Ivan Kovač iskazao je zadovoljstvo uspješnim poslovanjem ovog veoma važnog privrednog subjekta za turizam Bara, te da će učiniti sve što je u njegovoj moći za što bolju promociju ovakvih hotelskih objekata“, navodi se u saopštenju Stručna služba TO Bar.

Share.

Comments are closed.