Kalamper organizovao novogodišnju proslavu za zaposlene, osmoro najboljih radnika nagrađeno krstarenjem

Povodom obilježavanja još jedne uspješne godine, kompanija Kalamper je sinoć organizovala tradicionalnu novogodišnju proslavu za svoje zaposlene, koji svakodnevno daju doprinos u ostvarivanju zavidnih rezultata kompanije, saopštili su iz ove kompanije.

DOO Kalamper već više od 30 godina posluje na crnogorskom tržištu sa interesima usmjerenim na unaprijeđenje opštih društvenih uslova, promociju pravih vrijednosti, kao i na jasno definisanoj svijesti o društvenoj odgovornosti koja je sastavni dio identiteta i poslovne kulture ovog preduzeća.

“Naš najveći kapital su upravo naši zaposleni, pa je briga o njima imperativ od koga ne odustajemo. Konstantno nastojimo da ulažemo u domen ljudskih resursa, a ponos našeg menadžmenta čini 220 zaposlenih i značajan broj kooperanata, bez kojih ne bismo bili ono što danas jesmo – kompanija sa snažnom reputacijom na tržištu Crne Gore”, objasnio je Elvir Kalamperović, menadžer  i jedan od osnivača ove kompanije.

On je dodao da je proslava prilika da se sumiraju utisci godine koja ostaje iza nas ali i povod da se menadžment zahvali kolektivu na ostvarenim rezultatima.

Vođeni činjenicom da uspijeh ne počiva na pojedincu, već na timskom radu, uporno radimo na  podsticanju zajedništva i zaposlenima stavljamo na raspolaganje različite mehanizme za usavršavanje, kako bi u kontinuitetu podsticali njihov profesionalni razvoj.

U cilju motivacije zaposlenih i nagrađivanja za postignuti uspjeh, svake godine se trudimo da najistaknutije radnike obradujemo nekim putovanjem. Već početkom naredne godine osmoro zaposlenih će imati priliku da uživaju u krstarenju kruzerom zapadnim Mediteranom, koje će trajati od 08. do 16. januara. Takođe, u novembru ove godine, 16 članova Kalamper tima pratilo je utakmicu ženske rukometne reprezentacije Crne Gore u Makedoniji, koji su ujedno imali vremena da obiđu Skoplje i uživaju  u svim ljepotama i kulturnim znamenitostima grada. Pored putovanja, tokom cijele godine se relaizuju i druge aktivnosti usmjerene na stimulaciju Kalamper tima.

Smatramo da je transparentan sistem nagrađivanja ključ za visoko zadovoljstvo, motivisanost, pa samim tim i lojalnost zaposlenih.

Konkretnim projektima doprinosimo unaprijeđenju društvenog ambijenta u Crnoj Gori, vodimo brigu o našiim zaposlenima i njihovim željama, a trudimo se da svojim primjerom ujedno podstaknemo i druge na isto, ističe se u saopštenju kompanije Kalamper.

Share.

Comments are closed.