Karate turnir Trofej Bara 2022. opravdao očekivanja

U okviru proslave Dana opštine Bar, danas je u Dvorani “Topolica” održan karate turnir “Trofej Bara 2022”, koji je okupio oko 800 takmičara iz 36 klubova i pet zemalja okruženja.

“Drago mi je što smo i ove godine, uz pomoć Opštine Bar brojnih sponzora  uspjeli da organizujemo takmičenje koje je već odavno prepoznato u regionu i šire. Organizacija nije bila nimalo laka, uzevši u obzir broj takmičara koji su nastupili. Nadam se da će se svi prijatno osjećati u Baru i da ćemo biti dobri domaćini. Ovo je svakako i veliki uspjeh za naš KK ‘Bar’, a mi smo pokazali da smo ‘pravi’ kada je to potrebno”, rekao je Almir Cecunjanin “alfa i omega” ovog karate kluba.

Dvorana “Topolica” je bila prepuna mladih takmičara, a nakon uspješno realizovanog Balkanskog prvenstva, u svega dvadesetak dana, u Baru je organizovan još jedan spektakl.

“Želim iskreno da čestitam organizatorima na ovogodišnjoj manifestaciji. Ovo je još jedan dokaz da karate sport u Crnoj Gori ima svoj potencijal i budućnost. KK ‘Bar’ se mnogo puta do sada pokazao kao dobar domaćin , a tako je i ovoga puta. Takmičarima želim puno sreće i uspjeha, a nema sumnje da će i rezultati biti dobri i ove godine. Čestitam organizatorima”, rekao je predsjednik Karate saveza Crne Gore Predrag Perković.

U ime Opštine Bar – Sekretarijata za kulturu, sport i mlade takmičenje je proglasio otvorenim Stevo Nikočević.

“Ne želim da dužim previse, jer znam da svi sa nestrpljenjem očekujete početak takmičenja. Karate je sport koji je u zamahu, a domaćin KK ‘Bar” je pravi reprezent našeg grada u zemlji i inostranstvu. Dokazali su to više puta do sada. Ovo je 13. izdanje tradicionalnog turnira koji je okupio oko 800 takmičara iz zemalja regiona. To je pravi uspjeh, sve čestitke organizatorima. Opština Bar će uvijek biti partner ovako uspješnim turnirima”, rekao je između ostalog Nikočević.

Share.

Comments are closed.