KK Mornar: Lijepo priznanje iz sopstvenih redova

Neobično, ali i veoma indikativno priznanje stiglo je KK “Mornar” iz sopstveniih redova!

Naime, dugogodišnji reprezentativac i jedan od najboljih crnogorskih košarkaša u posljednjoj deceniji Sead Šehović, potpisao je novi, dvogodišnji ugovor, a zatim i objasnio zašto ostaje u Baru.

“Sa zadovoljstvom sam prihvatio ponudu uprave da i u naredne dvije godine budem ne samo dio tima, već prije svega kolektiva KK ‘Mornar’, koji mi igrači činimo sa upravom, sponzorima i našim vjernim navijačima. Ostao sam u Baru iz dva razloga, ljudskog i profesionalnog”, naveo je Šehović.

Krilo “Ponosa Bara” dodaje da je njegov stari-novi klub u najizazovnijem periodu za profesionalni sport ispunio sve obaveze prema igračima.

“Između ostalog svim strancima, u otežanim uslovima, obezbijedio je siguran povratak kući. Takav potez menadžmenta je skoro jedinstven i mogao bi biti primjer kako u regionu tako i šire. A odnosom prema nama u finansijskom smislu uvjerili smo se da uprava kluba budžet planira na realnim osnovama. I to je  dokaz da je KK ‘Mornar’ proizvod ljubavi prema košarci, a ne samo biznisa u sportu. I što je najvažnije: u Baru se svi osjećamo kao kod kuće”, poručio je Šehović.

Podsjetimo, “Mornar” je doveo Aleksandra Lazića iz Primorske i produžio ugovore sa Vajthedom, Pelenom i Nidamom. Pod ugovorom su od ranije Luković, Bjelica, Vranješ, Pavić i Mugoša. Još jedan ABA igrač je potpisao za “Mornar”, ali će njegovo ime biti objelodanjeno po okončanju regionalnog takmičenja. Predsjednik kluba Đorđije Pavićević je poručio da, ukoliko “Mornar” dovede adekvatno pojačanje na poziciji četiri-pet, u narednoj, petoj uzastopnoj sezoni u ABA ligi, boriće se za titulu prvaka.

Share.

Comments are closed.