Kovač nastavio sa obilascima turističkih privrednika

V.D. direktora Turistitičke organizacije Bar Ivan Kovač, nastavio je sa obilaskom predstavnika turističke privrede. Ovog puta su to bile vinarija “Đuković” i kompleks “Talići Hill Rustic Villas”.

Vinarija „Đuković“, koja se nalazi u selu Gluhi Do, dio je ugostiteljskog kompleksa u čijem sastavu su rustični apartmani sa pogledom na Crmničko polje, a može ugostiti do 50 osoba. Turisti mogu osjetiti čari života na selu, uživajući u degustaciji domaćih proizvoda, kupanju u bazenu sa predivnim pogledom uz čašu vina sorte Crmnički vranac.

Vinarija Đuković

Vlasnik vinarije, Mladen Đuković, istakao je da su već sada kapaciteti popunjeni, i da ova turistička sezona itekako obećava.

Takođe, vrši se restauracija Vinske kuće u Gluhom Dolu, kapaciteta 100 osoba koja će biti od velikog značaja za sve vinare iz ovog sela.

Kompleks “Talići Hill Rustic Villas” smješten na imanju od 5000m2, nadomak Sutomora u selu Talići, kojim upravlja porodica Čakalović i koje je uspjelo očuvati elemente tradicionalne arhitekture.

Superior vila sa sedam spavaćih soba, infinity bazenom sa pogledom na more, upotpunjena sadržajem prilagođenim ovoj kategoriji privatnog smještaja, dobijena je kompletnom restauracijom objekta iz XVII vijeka.

U ovoj vili posjetioci mogu uživati u privatnosti, posmatrajući najljepše zalaske sunca i udišući čist vazduh, kazali su iz TOB-a.

Kovač sa Milanom Čakalovićem

Vlasnik kompleksa, Milan Čakalović istakao je kako turisti dolaze iz svih krajeva svijeta i da je moguće boraviti u vili tokom čitave godine.

On je naglasio da postoji veliko interesovanje za organizacijom događaja u Vili od strane gostiju iz inostranstva, a bilježe se posjete i iz USA i Australije.

“VD direktora Ivan Kovač je dao obećanje da će, koliko je u njegovoj nadležnosti i mogućnosti, podržati sve aktivnosti i pomoći u afirmaciji i promociji pomenutih turističkih kompleksa na predstojećim sajmovima na kojima participiramo”, rečeno je iz Stručne služba TO Bar.

Share.

Comments are closed.