Luckasti klovnovi pred barskim mališanima u utorak, 10. oktobra

U organizaciji Opštine Bar i JU Kulturni centar Bar, u utorak, 10. oktobra u barskom Domu kulture biće izvedena predstava za djecu „Luckasti klovnovi“.

Početak predstave zakazan je za 18 h, a organizatori su obezbijedili besplatan ulaz sa težnjom da svim barskim mališanima omoguće pristup što kvalitetnijim umjetničko-obrazovnim sadržajima.

Ovaj komad, rađen u produkciji Korifej festa, namijenjen je djeci uzrasta 3+ zaključno sa uzrastom V razreda osnovne škole. Režiju potpisuju magistrica glume i asistentica na FDU na Cetinju Anđelija Rondović i glumica Sanja Vujisić, koje donose i uloge. Tekst je napisao jedan od najpoznatijih srpskih pisaca za djecu Tode Nikoletić.

Neobični klovnovi Toto i Tati u luckastoj borbi za titulu najboljeg klovna dokazuju se publici kroz šašava nadjačavanja: kroz spletke i smicalice. Riječ je o sukobu u kome se djeca dovode do spoznaje da, koliko god ima tuge na svijetu, sreća i radost treba da osvoje naša srca, a da je za dobru zabavu potrebno ne jedan, ne dva, nego hiljadu klovnova. Predstavom se ujedno šalje poruka da je prijateljstvo snažnije od takmičenja.

Share.

Comments are closed.