Mladi glumci u projektu sa profesionalcima

“A šta će mi muž” naziv je nove televizijske drame u produkciji Radio-televizije Crne Gore u kojoj glavne uloge tumače glumci Vesna Vujošević-Labović i Stevan Radusinović. U ovoj zanimljivoj priči rađenoj po tekstu Bosiljke Kankaraš, a u režiji Slobodana Šćepanovića, pojavljuju se i članovi Dramskog edukativnog studija “Scena” iz Bara, Anastasija Knežević i Luka Vujović.

“Snimanje je počelo 13.oktobra, i baš je lijepo, radimo brzo, atmosfera na setu je odlična. Posebno mi je zadovoljstvo što se u ovom profesionalnom televizijskom projektu pojavljuju i moji učenici iz DES “Scena”, koji godinama pohađaju časove glume kod mene, pa sada radimo i kao kolege. Po opisu i svemo što je bilo navedeno u scenariju, a i po njihovom dosadašnjem iskustvu, oni su odgovarali savršeno i dobili uloge”, kazala je glumica Vesna Vujošević Labović za Radio Bar i Bar info.

Ulogu supruga u ovoj tv drami tumači njen kolega sa klase Stevan Radusinović, glumac iz Podgorice sa kojim ima sjajnu saradnju.

“Poslije dosta godina ponovo smo zajedno u nekom projektu. Inače smo kolege iz prve generacije školovanih glumaca sa FDU na Cetinju, u klasi Bora Stjepanovića. Sjećam se da smo i na fakultetu bili prepoznati kao par koji glumi u komedijama. Imamo sjajnu saradnju”, ističe glumica.

Jedno od obilježja današnjeg društva su promjene u braku i porodici. Dominacija ličnih u odnosu na opšte interese je sve izraženija, pa su otuđenost i krize u brakovima postale uobičajene. Upravo to je tema tv drame “A šta će mi  muž”, koju će gledaoci  imati priliku da vide u sklopu Novogodišnjeg programa RTCG.

Share.

Comments are closed.