Na snazi mjere pojačane kontrole ekipa Vodovoda

“DOO Vodovod i kanalizacija spremno dočekuje turističku sezonu, sistem vodosnabdjevanja na području Opštine Bar je stabilan i spreman odgovoriti zahtjevima predstojeće turističke sezone. Imajući u vidu da značajan broj potrošača na području Opštine Bar spada u kategoriju sezonaca, pozivamo ih da dođu u prostorije doo VIK da prijave stanja utrošene vode i utvrde tačno stanje svojih dugovanja kako bi izbjegli isključenja sa vodovodne mreže i troškove ponovnog priključivanja”, ističe se u saopštenju iz ove firme.

Stručne ekipe DOO Vodovod i kanalizacija su konstantno na terenu i isključuju sa vodovodne mreže potrošače sa dugovanjima, kao i nelegalno priključene potrošače protiv kojih se nakon isključenja podnosi krivična prijava. Sprovode se pojačane mjere u cilju suzbijanja nelegalnog korišćenja vodovodne mreže i, kako ističu, “neće biti nikakve tolerancije za bilo kakve nepravilnosti”.

“U prethodnom periodu uloženi su značajni napori svih službi i značajna sredstva u sanaciju postojeće i izgradnju nove infrastrukture vodosnabdijevanja, kako bi bili na nivou zahtjevnog zadatka adekvatnog vodosnabdijevanja za predstojeću turističku sezonu. Pozivamo potrošače da iskoriste mogućnosti da potpišu reprograme pod povoljnijim uslovima u okviru akcije ‘Budi odgovoran, odaberi svoju ratu’ i samim tim izbjegnu represivne mjere koje se preduzimaju”, stoji u saopštenju kojeg potpisuje izvršni direktor mr Zoran Pajović.

Share.

Comments are closed.