Nekazano: Štampanje knjige Nataši Lečić kao nagrada za najbolju pjesmu

Međunarodno udruženje književnih stvaralaca i umjetnika “Nekazano” štampalo je knjigu poezije pod nazivom “Maslinova gora” kao nagradu za najbolju pjesmu na “V Međunarodnom festivalu ljubavne poezije Pjesnik – Svetionik”. Ova prestižna nagrada pripala je barskoj pjesnikinji Nataši Lečić. Knjiga je opremljena luksuznim tvrdim koricama i odštampana u tirazu od 200 primjeraka.

Lečićka je učestvovala u konkurenciji za najbolju pjesmu na ovom festivalu ljubavne poezije, a odluku o nagrađenoj pjesmi donio je žiri sastavljen od Slobodana Đurovića, književnog kritičara i teoretičara književnosti, profesorke Ane Pravilović i Martina Preboa, pjesnika i prevodioca.

“Kao što smo obećali, i u skladu s odlukom stručnog žirija, štampali smo knjigu poezije barske pjesnikinje Nataše Lečić kao nagradu. Ovim činom potvrđujemo našu posvećenost kvalitetu i ispunjavanju obećanja. Knjiga je izrađena s posebnom pažnjom, ima tvrde korice, a posebno nas raduje što je recenziju napisao poznati pjesnik Slobodan Ristović, naš dragi prijatelj i čest gost u Baru. Nadamo se da ćemo uskoro imati priliku da promovišemo ovu predivnu knjigu”, izjavio je Labud N. Lončar, predsjednik Međunarodnog udruženja književnih stvaraoca i umjetnika “Nekazano”, koji je takođe urednik ovog izdanja.

Iz udruženja Nekazano najavljuje skoru promociju pomenute knjige kao i štampanje novih knjiga u svom izdavaštvu.

Share.

Comments are closed.