Novi tržni centar u Ulcinju

Tržni centar CTC u Ulcinju je glavna destinacija za porodice i sve one koji sebi žele da priušte vrhunski šoping uz najpovoljnije, najbolje i najraznovrsnije stvari koje ste oduvijek željeli.

CTC u Ulcinju nudi širok asortiman, počevši od najsitnijih stvari i potrepština za kuću do obuće, restorana i igraonice za djecu.

Smješten u atraktivnoj lokaciji na ulazu grada, na 5000 m2 i 130 parking mjesta, posjetioci će se osjećati komotno i bez gužve uživati u šopingu na mnogobrojnim radnjama koje nude specijalne popuste.

U četvrtak 18. aprila, povodom otvaranja novih prodajnih centra renomiranih domaćih i inostranih brendova kao što su OVS, KIDS Land, CAKAN i FLO (jedan od najvećih turskih proizvođača obuće), posjetioci moći će da osim uživanja u kupovini po najpovoljnijim cijenama usput i uštede mnogo novca i vermena.

Ovom prilikom otvaraju se 80 novih radnih mjesta a investicija premašuje četiri miliona aura. Ponuda luksuznih i modnih brendova, internacionalnih modnih kuća i veliki broj raznolikih prodavnica čini CTC u Ulcinju najpoželjnijom destinacijom za sve goste i njegove žitelje.

Share.

Comments are closed.