Objavljen Javni poziv za Dodjelu godišnjih priznanja iz oblasti sporta

Sekretarijat za kulturu, sport i mlade je raspisao Javni poziv “Dodjela godišnjih priznanja iz oblasti sporta za 2020. godinu”.

Iz Sekretarijata upućuju poziv sportskim organizacijama- sportskim klubovima, sportskim društvima (školskim ili studentskim), sportsko- rekreativnim društvima, sportskim organizacijama lica sa invaliditetom (klub ili društvo), registrovanim na teritoriji opštine Bar, da dostave obrazložene predloge za “Dodjelu godišnjih priznanja iz oblasti sporta” za 2020. godinu u oblastima: najbolji sportista, perspektivni sportista, sportska ekipa godine, sportski radnik godine i trener godine.

Za priznanja, kako objašnjavaju iz resornog sekretarijata, mogu biti predloženi sportisti, sportski radnici i treneri koji djeluju na teritoriji opštine Bar, kao i sportske organizacije čije je sjedište u Baru, koji su postigli značajne rezultate u godini za koju se priznanje dodjeljuje, a takmičili su se najmanje jednu cijelu sezonu za sportsku organizaciju iz Bara. 

Za izbor perspektivnog sportiste Bara mogu biti predloženi sportisti uzrasta od 14 do 18 godina, a koji do sada nijesu proglašavani perspektivnim sportistima. Javni poziv podrazumijeva prijavljivanje samo po jednog kandidata u navedenim kategorijama.

Predlozi se podnose u pisanoj formi Građanskom birou opštine Bar, Sekretarijat za kulturu, sport i mlade- Komisiji za Dodjelu godišnjih priznanja iz oblasti sporta za 2020. godinu, u roku od osam dana od dana raspisivanja Javnog poziva.

Dodatne informacije o svim pitanjima od značaja za prijavljivanje po Javnom pozivu, mogu se dobiti svakog radnog dana od osam do 12 časova u Sekretarijatu za kulturu, sport i mlade, kancelarija br. 203, ili na telefon broj 030/301-483- objašnjeno je u dopisu kojeg potpisuje sekretarka mr Irina Dabović.

Poziv je raspisan na osnovu  na osnovu Odluke o sufinansiranju sporta i Pravilnika o kriterijumima za dodjelu godišnjeg priznanja iz oblasti sporta.

Share.

Comments are closed.