ON-LINE IZLOŽBA: Bar Danijele Janković

Serijal on-line Bar Info izložbi, svake subote narednih mjesec i po dana, nastavljamo fotografijama Danijele Janković. Ona je učenica Srednje stručne škole, a njen hobi je fotografija.

Veliki je ljubitelj prirode i upravo zbog toga joj se, kaže, javila ljubav prema fotografiji, sa željom da ovjekovječi mjesta u barskoj opštini za koja malo ko zna. “Tako sam uz prirodu zavoljela i fotografiju. To mi se najviše sviđa kod nje. Dovoljno je samo da pogledam u nju i već je tu neka posebna priča”, objašnjava Danijela.

Danijela je jedna od mnogih mladih uBaru koji svoj talenat ispoljavaju u vizuelnim umjetnostima, a ono što nju izdvaja je ljubav prema svom gradu. Pored bilježenja posebnih mjesta u prirodi, kaže da ima još jedan cilj – da dočara koliko je Bar lijep i poseban grad. “Fotografisanjem prirode takođe pokazujem ljudima koliko je naš Bar čaroban, koliko se toga ima za vidjeti i istražiti. Samo je potrebno malo volje. Pogledajte duboko u prirodu i onda ćete sve bolje razumjeti. Iako svi gledamo, ne vidimo svi jednako… A na fotografijama je Bar onako kako ga ja vidim i osjećam”, poručila je.

Kroz ovu on-line izložbu, možete vidjeti barsku opštinu kroz njene oči i objektiv.

Share.

Comments are closed.