Opština Bar raspisala konkurs za podršku ženskom preduzetništvu

Komisija za raspodjelu sredstava za podršku ženskom preduzetništvu Opštine Bar raspisala je Javni konkurs za podršku ženskom preduzetništvu za 2021. godinu. Riječ je o bespovratnim finansijskim sredstvima u ukupnom iznosu od 35.000€ koja se dodjeljuju kao podrška ženama da pokrenu svoje biznise, za podsticaj ekonomskog razvoja Opštine i otvaranje novih radnih mjesta.

Ova sredstva su usmjerena za subvencioniranje biznis ideja preduzetnica i privrednih društava u kojima su žene nosioci biznisa – osnivačice, jedan od osnivača ili izvršne direktorke, sa prebivalištem odnosno sjedištem na teritoriji opštine Bar. Maksimalan iznos podrške po biznis planu je 3.000€. 

Detaljne informacije o konkursu, kriterijumima i načinu prijave dostupne su na web sajtu Opštine Bar, dok se odgovori na dodatna pitanja mogu dobiti slanjem upita na e-mail Sekretarijata za privredu privreda@bar.me,  kao i putem telefona 030/301-450 i 030/301-430. Info dan za konsultacije biće održan 14. aprila u zgradi Opštine od 10 do 14 sati, uz obavezno pridržavanje propisanih epidemioloških mjera.

Konkurs za raspodjelu sredstava biće otvoren 30 dana od dana objavljivanja.

Share.

Comments are closed.