Otvoren parking u Starom Baru

Parkiralište u Starom Baru, koje Opština Bar, kao osnivač JP “Kulturnog centra” Bar, uz saglasnost Ministarstva kulture Crne Gore, dala tom preduzeću na korišćenje i upravljanje, od danas je otvoreno i radiće svakodnevno 24 časa.

Kako su rekli iz JP “Kulturni centar, sve je urađeno u cilju adekvatne valorizacije tog prostora i unaprijeđenja ukupne turističke ponude Starog grada.

Cijena parkinga je 90 centi po započetom satu u periodu od 1.05-30.09, odnosno 60 centi za period od 1.10-30.04. Sezonske cijene važe za autobuse, gdje je započeti sat 5, odnosno 3 eura. Motociklisti će plaćati 50 centi, tj. 30 centi u periodu od 1. oktobra do 30. aprila. Kombi i auta sa prikolicom plaćaju 2 eura od 1. maja do 30. septembra, odnosno 1,5 eura u ostaku godine.

Ono što je najviše zanimalo čitaoce našeg portala su cijene za mještane. Propusnice za stanovnike Starog Bara su 100 eura na godišnjem nivou, dok za vlasnike lokala, kojima će ulaz zbog nabavki biti dozvoljen od 5h do 9h, godišnja propusnica košta 90 eura.

Share.

Comments are closed.