Pet godina rada Narodne kuhinje uz pune magacine

Narodna kuhinja danas obilježava pet godina postojanja i to na najljepši mogući način – punim magacinom.

Na taj način je još jedna akcija prikupljanja pomoći – namirnica, koje su Žene Bara juče sprovele ispred “HD Laković” uspješno završena.

“Danas je tačno pet godina od otvaranja Narodne kuhinje, a jučerašnji dan posmatramo kao najljepšu čestitku za naš predani rad sve ove godine. To nije dan za čestitku, ali jeste za radovanje, zbog povjerenja koje imate u nas, u naš rad i nastojanje da Bar održimo obasjan dobrotom. Sreća je živjeti pod istim nebom sa toliko plemenitih i humanih ljudi”, kazale su Žene Bara, pune utisaka, nakon jučerašnje akcije.

Kako su istakle, magacin Narodne kuhinje je pun zahvaljujući humanim ljudima uz čiju nesebičnu pomoć spokojno nastavljaju da pomažu nesnađenima.

“Ponosne smo što nas veliki broj ljudi podržava i što su nam vjetar u leđa na ovom putu koji nimalo nije lak. Ono što nas je posebno oduševilo je što naši sugrađani uče i djecu humanosti, a to je ujedno i jedna od glavnih životna lekcija“, istakle su priznate humanitarke.

One su dodale i da se ogroman talas dobrote širi našim gradom iz dana u dan, te da su dokaz tome sve akcije koje organizuju: “Raduju nas poruke podrške i toplih riječi koje mame suze i gađaju pravo u dušu“.

Share.

Comments are closed.