Pobjednici omladinskog konkursa Moja biznis ideja

Preduzetnička ideja Marka Carevića u ime Outdoor Montenegro – „Ponuda obilaska planinskog zaleđa Bara“ osvojila je prvo mjesto i 500 eura na omladinskom takmičenju „Moja biznis ideja“, koju je organizovao Sekretarijat za kulturu, sport i mlade Opštine Bar.

Sa ciljem pružanja podrške kreativnom potencijalu mladih u Baru, stručni žiri je odlučio da ravnomjerno podijeli nagradni fond za II i III mjesto Božidaru Marđokiću („BUS Info“), Aleksandru Šćepanoviću i Anji Vojvodić („Druženje u prirodi“) i Jovani Šobić i Nori Vuksanović („Lauma“), u iznosu od po 166,66 eura.

Na konkurs „Moja biznis ideja“ pristiglo je šest prijava – video snimaka, od kojih su četiri prošle eliminatornu provjeru, nakon čega je sprovedeno online glasanje putem Instagram naloga @moja_biznis_ideja i ocjenjivanje od strane stručnog žirija, shodno shodno unaprijed utvrđenim kriterijumima.

Omladinsko takmičenje „Moja biznis ideja“ organizovano je sa idejom da se podstakne preduzetnički duh mladih da proaktivno djeluju i osmisle kreativna, korisna i upotrebljiva rješenja za određene društvene probleme.

Share.

Comments are closed.