Policija podnijela prijave za nekoliko krivičnih djela u Baru

Policija je u Bjelišima, preduzimajući radnje u cilju suzbijanja ulične prodaje narkotika, kontrolisala R.D. (28) iz Bara. Kod njega je pronađeno PVC pakovanje sa sadržajem marihuane, ukupne mase 53,3 grama, kažu u Upravi policije.

Protiv njega je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo “neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga”.

Takođe, policija je podnijela krivičnu prijavu protiv S.L. (24) za kojeg se sumnja da je izvršio krivično djelo “krađa”, 16. oktobra, na štetu jednog ugostiteljskog objekta u Baru, tako što je nasilno otvorio aparat za igre na sreću koji se nalazio u ovom objektu i otuđio novac.

S.L. je lišen slobode i uz krivičnu prijavu sproveden nadležnom tužiocu.

Krivična prijava je, ističu u Upravi policije, podnijeta i protiv A.A. (23) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo “ugrožavanje sigurnosti” jer je, u blizini jednog ugostiteljskog objekta u Baru oštećenoj uputio riječi prijeteće sadržine. On je lišen slobode i sproveden na dalju nadležnost postupajućem tužiocu.

Maloljetni J.V. (14) se sumnjiči da je izvršio krivično djelo “oduzimanje vozila” i protiv njega je podnijeta krivična prijava. Vozilo je pronađeno i vraćeno vlasniku.

Share.

Comments are closed.