Predsjednik Opštine Bar sastao se sa vd direktora Uprave za nekretnine CG i načelnikom PJ Bar

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević sastao se danas sa vršiocem dužnosti direktora Uprave za nekretnine Crne Gore Markom Bulatovićem i načelnikom Uprave za nekretnine PJ Bar, Mrđanom Kovačevićem.

Teme sastanka bile su dosadašnja saradnja, kao i aktuelna pitanja u isključivoj nadležnosti Uprave za nekretnine CG od značaja za rješavanje sa ciljem realizacije investicionih projekata Opštine Bar.

Predsjednik Raičević je naglasio važnost efikasne i kvalitetne saradnje sa Upravom za nekretnine imajući u vidu da je ovo godina rekordnih kapitalnih investicija posebno u saobraćajnu infrastrukturu gdje se očekuje početak rekonstrukcije regionalnog puta R-29 prema Kameničkom mostu gdje je Opština Bar iz sopstvenog budžeta finansira troškove eksproprijacije, kao i regionalnog puta R-28 koji vodi od Bara preko Sutormana do Virpazara gdje lokalna uprava finansira izradu glavnog projekta.

Pored tih, Raičević je iskoristio priliku da Bulatovića upozna o brojnim drugim projektima od velikog značaja za Opštinu Bar, kao što je projekat na Maljeviku, koji zahtijevaju maksimalnu posvećenost i saradnju.

Share.

Comments are closed.