Prijavite se za radionicu na temu evropske integracije Crne Gore

Nevladina organizacija „Jadranski horizonti“, u nedjelju 31. oktobra, u restoranu „Stela” u Dobroj Vodi, organizuje edukativnu radionicu za mlade u sklopu projekta „Evropska unija i mi“, s ciljem podizanja svijesti, znanja i informisanosti o važnosti evropske integracije Crne Gore kao i promovisanja osnovnih i izvornih vrijednosti EU.

“Radionice će biti radno – edukativnog tipa. Flajeri i propagandni materijal, koncipirani na radionici,  kasnije će biti distribuirani građanima od strane učesnika radionica, elektronski, putem web portala, dostavom na prometnim lokacijama u gradu ili poštom. Putem web portala biće publikovan i edukativni materijal”, pojasnili su u saopštenju organizatori.

Fokus projekta biće edukacija deset najboljih učenika srednjih škola i studenata, koji će biti obučeni da budu vršnjački edukatori.

“Oni će promovisati svoje znanje o EU u svom okruženju, porodici, među prijateljima i u sklopu projekta organizovati konkretne aktivnosti, kao i neformalna predavanja u školama. Prvobitno je bilo planirano više tematskih, ali zbog epidemioloških prilika, biće organizovana jedna integralna radionica sa više tema”, kaže se u saopštenju NVO “Jadranski horizonti”.

Iz ove NVU pozvaju mlade ljude zainteresovane za učešće u ovoj radionici, da se prijave na e-mail: jadranski.horizonti@gmail.com. Potrebno je da u propratnom e-mailu pošalju svoju kratku biografiju. Vrijeme početka radionice biće naknadno određeno.

Realizaciju ovog projekta pomogla je Opština Bar.

Share.

Comments are closed.