Prijavljen slučaj zloupotrebe loga i imena KK Mornar na Facebook-u

Iz KK “Mornar” su se oglasili zbog zloupotrebe njihovog imena na društvenoj mreži Facebook. Oni su  obavjestili navijače i javnost da je jedina oficijelna stranica registrovana pod korisničkim imenom @mornarbar.

“Već duži period na ovoj društvenoj mreži postoji stranica koja takođe nosi ime našeg kluba i bez naše dozvole koristi ime, logo kao i fotografije Mornara na čije objavljivanje nema pravo. Ova stranica bila je registrovana pod drugim korisničkim imenom, bez naše saglasnosti, i o tome smo ranije obavijestili Facebook, ali je adekvatna reakcija nažalost izostala.

O navedenom smo danas obavijestili Upravu policije i očekujemo brzu reakciju kako ne bi više bili dovođeni u vezu sa sadržajem i komunikacijom koja se objavljivala odnosno vodila sa stranice koja je nosila isto ime kao i naš klub a koja je mogla da negativno utiče na naš ugled.

KK Mornar Bar je bio i ostaje sportski kolektiv uvijek otvoren i dobronamjeran prema svim istinskim ljubiteljima košarke, ma koje vjere i nacije bili.

Ovom prilikom još jednom obavještavamo naše simpatizere i javnost da su linkovi koji vode na naše oficijelne naloge na socijalnim mrežama označeni na našem sajtu”, kaže se u saopštenju KK Mornar.

Share.

Comments are closed.