Raičević primio mlade džiju-džica šampione, čestitke Radosavović za prvo mjesto

Predsjednik Opštine Bar primio je danas mlade šampione džiju-džica kluba “Mornar” Kristinu Radosavović i Balšu Đurišića i njihovog trenera Sašu Boltića. Oni su se sa Evropskog džiju-džica prvenstva, koje je održano u Grčkoj, vratili u Bar sa dvije bronzane medalje.

Oni su predsjedniku Opštine prenijeli utiske sa takmičenja čijim su rezultatima zadovoljni i već sada najavili još niz takmičenja za koja se barski džiju-džica tim sprema i na kojima očekuje još bolje rezultate sa timom koji se kvalitetno izgradio i sazrio kao ozbiljan sportski kolektiv.

Raičević im je uputio čestitke i zahvalnost što na najljepši način brane boje grada i države u svijetu i uvijek nas obraduju medaljama. On je posebne čestitke uputio Radosavović, mladoj takmičarki “Mornara” na zasluženom prvom mjestu na svjetskoj rang listi džiju-džicu boraca. Ona je među takmičarima i zvanično najbolja na svijetu u uzrastu do 16 godina, u kategoriji do 63 kilograma. Prijemu su prisustvovali i roditelji šampiona, pa je posebno istaknut i doprinos i podrška porodice u njihovom uspjehu na koji su svi ponosni, i porodica i grad.

Raičević je poručio da je ovo samo još jedna potvrda kvaliteta barskog sporta i napora koji naši sportisti ulažu de ta će lokalna uprava nastaviti još snažnije da podržava naše sportiste kao najljepše lice našeg grada i države u svijetu.

Share.

Comments are closed.