Raičević ugostio osvajače medalja Svjetskom prvenstvu u džiju džicu

Povodom osvajanja sjajnih odličja na nedavno održanom Svjetskom prvenstvu u džiju džicu u Abu Dabiju, predsjednik Opštine Bar, Dušan Raičević je ugostio Andriju Golića, Kristinu Radosavović i Milicu Mihaljević.

Barski džiju džicaši, kao dio reprezentacije Crne Gore, ostvarili su izuzetno zapažene rezultate na nedavno održanom najprestižnijem šampionatu u godini, gdje su nastupili skupa sa takmičarima iz još pet crnogorskih klubova.

U kategoriji U-16 do 50kg, Andriji Goliću je pripala titula prvaka svijeta, dok su Kristina Radosavović i Milica Mihaljević osvojile bronzane medalje u kategorijama do 63 i 57 kg.

Zapažene nastupe imali su Balša Ðurišić i Elena Stojanović.

Raičević je čestitao šampionima istakavši da su ovim uspjesima opravdali ukazano povjerenje, te da su na najbolji način predstavili naš grad na svjetskim borilištima.

“Donijeti u Bar zlato i dvije bronze sa Svjetskog prvenstva od posebnog je značaja, ne samo za vaš klub, već generalno za sport u našem gradu, njegovu perspektivu i razvoj. Nadam se da će ovi uspjesi biti podstrek vama, ali i svim ostalim barskim sportistima da nastave sa predanim radom i napornim treninzima“, kazao je Raičević.

Raičević je istakao zahvalnost trenerima koji rade odličnu stvar za promociju ovog sporta, ali i roditeljima na posvećenosti i podršci koju pružaju djeci.

Kako je rečeno iz Opštine, pažnja lokalne uprave i dalje će biti usmjerena ka stvaranju što boljih uslova za bavljenje sportom kako bi brojni sportski talenti, kojima se Bar može pohvaliti, imali priliku za ostvarenje što boljih rezultata.

Share.

Comments are closed.