Razgovarali o zajedničkom djelovanju opštinskih službi i inspekcija Uprave

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević sastao se sa direktoricom Uprave za inspekcijske poslove Anom Vujošević i predstavnicima Uprave, u cilju priprema za predstojeću ljetnju turističku sezonu.

Sastanku su prisustvovali pomoćnica direktorice Uprave za inspekcijske poslove, Višnja Orban i načelnik Komunalne policije Opštine Bar Dejan Škerović.

Lokalna uprava na ovaj način ostvaruje kontinuiranu saradnju i koordinaciju sa svim službama, kako lokalnim tako i onih Uprave za inspekcijske poslove na nivou barske opštine, kako bi se obezbijedilo što efikasnije poštovanje i izvršenje svih propisanih mjera i efikasno funksionisanje ukupnog sistema tokom sezone.

Oni su razgovarali o zajedničkom djelovanju na suzbijanju svih oblika nelegalnog poslovanja i djelovanja, a aktivnosti će biti intenzivirane u špicu ljetnje sezone.

Posebna pažnja bila je usmjerena upravo na aktivnosti u toku ljetnje turističke sezone, pojačan inspekcijski nadzor, identifikaciju ključnih izazova i način zajedničkog djelovanja opštinskih službi i inspekcija Uprave.

Naročito će se voditi računa o komunalnom redu i miru, nivou buke, poštovanju saobraćajnih propisa, odlaganju otpada, kontroli privremenih objekata i izvođenju građevinskih radova, što je, sve zajedno, ključno za kvalitetnu turističku sezonu i zadovoljstvo svih koji dolaze u Bar.

Share.

Comments are closed.