Stranačaka saopštenja, 26. jun: Biram CG-Biram Bar

Biram CG-Biram Bar: Novakoviću priznanje Turističke organizacije Sokobanje

Uglednom barskom hotelijeru Stevu Novakoviću pripalo je priznanje Turističke organizacije Sokobanje za najbolji novi hotel na barskoj rivijeri.

Novaković je ovo priznanje dobio za svoj hotel „Sara“ sa četiri zvjezdice u Čanju, a uručeno mu je na svečanosti povodom obilježavanja 185  godina organizovanog turizma u Sokobanji, poznatom turističkom centru Srbije.

Na poziv Turističke organzacije Sokobanje, Novaković je bio gost na ovoj svečanosti,  kojom je istovremeno  obilježen i Dan Opštine Sokobanja.

Priznanje Novakoviću uslijedilo je,  kako je obrazloženo, na osnovu brojnih sugestija građana Sokobanje koji su prošlog ljeta odmarali u ovom hotelu u Čanju.

-Iznenađen sam, više nego prijatno, ovim priznanjem, a još više me raduje činjenica da je plod pozitivnih impresija gostiju iz Sokobanje-rekao je Novaković.  

Novaković,  potpredsjednik  Opštine Bar, ovom prilikom sreo se i sa predsjednikom Opštine Sokobanja  Miodragom Nikolićem, sa kojim je razgovarao o modelima ekonomske saradnje dvije opštine, prije svega u sferi turizma.

-Na razgovoru sa gradonačelnikom Nikolićem, bio je i ugledni privrednik iz Bara Radomir Novaković Cakan.

Kako je Čanj decenijama u Srbiji prepoznat kao veliko sindikalno odmaralište, imao sam susrete i sa predstavnicima tamošnjih sindikalnih organizacija.

Sokobanja je čuvena banja Srbije, u koju rado odlaze i Barani, tako da je glavna tema ovih susreta bio turizam.

“Stanovnicima Sokobanje uputio sam javni poziv da i ovog ljeta dođu u Crnu Goru i da se na barskoj rivijeri i u Čanju osjećaju, kao i uvijek- kao kod svoje kuće”, rekao je Novaković. 

Share.

Comments are closed.