Stranačka saopštenja, 24. jun: DPS

DPS – Janković: Lokalna vlast iskazala domaćinski i odgovoran odnos prema Starom Baru

Božidar Janković, odbornik u SO Bar i član Glavnog odbora DPS Crne Gore:

Svjedoci smo da je u prethodne četiri godine lokalna vlast na čelu sa DPS-om uradila jako puno kako bi uslovi za život u  Starom Baru bili značajno kvalitetniji. Najznačajnije investicije odnosile su se na poboljšanje putne infrastrukture i vodovodne mreže, a samo u posljednjoj godini za realizaciju radova u ovom dijelu opstine izdvojeno je blizu 700.000 eura, konkretno za uređenje kaldrme u Starom Baru kojim se vraća sjaj stare kaldrme koja predstavlja simbol Starog Bara, kao i sanaciju kao i postavljanje novog asfalta prema Menkama, Gretvi, Donjim Barakama, Podgradu, Baukovu, kao i Donjem Zaljevu, prema Polju.

Osim navedenog, urađen je i kanalizacioni sistem u Brbotu, ali i prekriven potok u Mahali čime je riješen dugogodišnji problem mještana ovog naselja. Osim navedenog, riješen je i problem vodosnadbijevanja u Rap-u čime su konačno za mještane ovog naselja stvoreni neophodni preduslovi za kvalitetniji život, ali i izvršena rekonstrukcija mreže u naselju Donje Zaljevo čime je stavljena tačka na tridesetogodišnji problem vodosnadbijevanja ovog kraja.

Stari Bar predstavlja simbol našeg grada, kulturno-istorijski pečat po kojem smo prepoznati i van granica naše države i zato je odgovoran odnos prema njemu nešto što nas sve obavezuje a aktuelna lokalna vlast na čelu sa DPS-om je pokazala domaćinski odnos prema Starom Baru i siguran sam da to Starobarani jako dobro znaju i da će povjerenje našoj partiji ukazati i na predstojećim lokalnim izborima, što će, ujedno, biti potvrda da moramo nastaviti još snažnije da radimo na očuvanju jednog od najznačajnijih simbola našeg grada.

Share.

Comments are closed.