TO Bar danas sa predstavnicima medija iz Poljske

Turistička organizacija Bar danas je u saradnji sa NTO Crne Gore, dočekala predstavnike medija iz Poljske.

Imajući u vidu značaj ovog tržišta za naš grad, TO Bar je osmislila poseban program za današnju posjetu koja se ogleda u obilasku Starog Bara, pješačkoj turi kroz maslinjak Džidžarin kao i radnom ručku na Bartuli u cilju upoznavanja zaledja našeg grada. Poljski predstavnici medija itekako dobro poznaju našu morsku obalu, a ovom prilikom doživjeli su djelić atmosfere aktivnog odmora uz pratnju vodiča ali i nezaobilaznog upoznavanja sa najvećim kulturno-istorijskim spomenikom našeg grada.

Na današnjoj turi bilo je 10 predstavnika medija i to:  Gazeta.plwp.pl, Rynek Turystyczny & Magazyn Świat, Wiadomości Turystyczne, Magazyn.wakacje.pl, Wasza Turystyka, NowaTurystyka.pl, Interia.pl, Onet.pl kao i National Geographic Traveler.

Turistička organizacija Bar ovom prilikom je pozvala i predstavnike barske turističke privrede koji najviše posluju na ovom tržištu, kako bi nas bolje upoznali sa potrebama istih.

Ova posjeta je od izuzetnog značaja za našu opštinu, posebno zbog kategorija smještajnih kapaciteta i cjenovne politike koju posjeduje naš grad a koja  odgovara standardu i profilu turista iz Poljske.

VD Direktor Ivan Kovač prilikom dobrodošlice istakao je da Bar ima mnogo toga da ponudi i da posebno, nakon pandemije, želi da ovom tržištu ponudi boravak u prirodi kao i aktivnosti koje kako kaže nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Share.

Comments are closed.