TO Bar predstavlja ponudu na road show-u u Kraljevu, Kragujevcu i Nišu

Turistička organizacija Bar, zajedno sa NTO Crne Gore, LTO Herceg Novog, Kotora i Budve, otpočela je promociju u Srbiji- u Kraljevu, Kragujevcu i Nišu.

Nakon promocije u Kraljevu, iz TO Bara ističu kako se sredinom juna očekuje direktna avio- linija na relaciji Kraljevo-Tivat.

„Na ručku, koji je organizovan za predstavnike medija i agencija iz ovog regiona i to: TV Kraljevo, TV Melos, portali Krug, Kraljevo online, Kraljevski magazin, thefilter.media, Radio Kraljevo i Radio Melos, goste je pozdravio VD direktor TO Bara Ivan Kovač, koji je istakao da je od velikog značaja za Bar uspostavljanje direktnog leta četiri regije ovog dijela Srbije, te da se očekuje posjeta velikog broja Kraljevčana“, navode iz TO Bar.

U okviru ove promocije upriličen je i nastup crnogorskog muzičara Niggor-a.

Nakon Kraljeva, turistička ponuda Bara predstavljena je i u Kragujevcu, sa radnom večerom u restoranu Panorama, uz prisustvo predstavnika turističkih agencija i medija. RTV Kragujevac ispratila je ovaj dogadjaj, a portal “Dešavanja u našem gradu” koji broji desetine hiljada pratilaca, objavio je članak o ovom eventu.

Događaju su prisustvovali i član Gradskog vijeća za privredu grada Kragujevca Radomir Erić, pomoćnik gradonačelnika Boris Kovačević, kao i direktor TO Kragujevac Bojan Pavlović.

“Tokom oba dana road show-a podijeljen je propagandni materijal naše opštine, kao i naše turističke privrede, organizovana je i nagradna igra u kojoj su dobitnici nagrađeni ljetovanjima u našim hotelima. Svi posjetioci bili su u prilici da uživaju i u novom spotu aktivnog odmora u želji da se Bar promoviše kao idealna destinacija za organizovanje aktivnosti a ne samo kao destinacija za uživanje u kupanju i sunčanju”, zaključuju iz barske TO.

Sjutra će se nastaviti promocija opštine Bar i u Nišu, a nakon toga uslijediće Beogradski Manifest.

Share.

Comments are closed.