TO Bar predstavlja ponudu u Tel Avivu

Turistička organizacija Bar, u organizaciji NTO, predstavila je svoju ponudu na promociji u Tel Aviv-u zajedno sa predstavnicima turističke privrede i to: T.A. Next travel iz Bara, Air Montenegro, Vivid Blue, Talas M, Beppler & Jacobson, Venn Travel, Skijališta CG , The Chedi Lustica Bay kao i hotelskom grupom Montenegro Stars.

Ovom prilikom pripremljena je video prezentacija u kojoj su obuhvaćene sve ljepote naših čarobnih obala, kako bi se na najvjerodostojniji način prikazala opština Bar.

Prezentaciji je prisustvovao veliki broj turoperatora iz ove zemlje: Issta Lins, Issta, Active , Arkia Issta SKI, Eshet Tours, Ophir Tours, TALMA Genesis, Pegasus, Carmel, Caminos, Aviation links, Spirit Israir, Ofakim, Amsalem Tours, Pleneto, Olamot, DAKA90, Eskimosi, SkiDeal, Holiday lines, kao i Drive your way.

Ovaj događaj prisustvom je uveličao i počasni konzul Crne Gore u Izraeu Nimrod Rinot.

V.D. direktora Ivan Kovač istakao je da je Izrael zemlja iz koje nam dolazi veliki broj turista u posljednjih deset godina, te da se tendencija rasta u broju ostvarenih noćenja iz godine u godinu itekako uočava i bilježi. Turisti iz ove zemlje posebno obilaze Nacionalni Park Skadarsko jezero i veoma su zainteresovani za ponudu ruralnog turizma.

Turistička organizacija Bar će se truditi da prisustvom na ovakvim događajima visoko pozicionira naš grad kao idealnu destinaciju za aktivni odmor.

Share.

Comments are closed.