TOB predstavila ponudu na Sajmu turizma u Kragujevcu

Turistička organizacija Bar je u saradnji sa TO Budva, Herceg Novi, Nikšić i Žabljak predstavila svoje turističke potencijale, kulturu i tradiciju na 13. međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma u Kragujevcu, koji se održava od 24. do 26. novembra.

„U saradnji sa Turističkom organizacijom Budva, koja je i nosilac samog događaja i lokalnim turističkim organizacijama, Herceg Novi, Nikšić i Žabljak, TO Bar promovisala je predstojeće zimske aktivnosti. Organizovana je dnevna promocija za posjetioce. Svi zainteresovani posjetioci su imali priliku da se upoznaju sa novitetima u zimskoj sezoni, smještajnim kapacitetima, novogodišnjim dočecima i manifestacijama, kao i aktivnostima koje ih očekuju ove zime u našoj opštini.

Posebnu pažnju posjetilaca privukao je novogodišnji program, kao i pitanja vezana za manifestacije u toku godine i ljetne sezone 2023.

Na sajmu su svoju ponudu predstavljale brojne nacionalne, regionalne i lokalne turističke organizacije iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Sjeverne Makedonije. Organizovana su stručna predavanja za turističke radnike i izlagače kao i mnogobrojne promocije kao i prateći zabavni program.

Nastup na sajmu u Kragujevcu je bio dobra prilika za promociju novogodišnjeg programa, ali isto tako i za uspostavljenje i održavanje kontakata sa partnerima na ovom tržištu“, kaže se u saopštenju Stručne službe TO Bar.

Share.

Comments are closed.