U nedjelju i ponedjeljak epicentar sportskih dešavanja u Pečuricama

U okviru 12. Sportskih igara u Mrkojevićima, završeni su turniri u muškoj i ženskoj odbojci. Goran Vukčević je najbolji u stonom tenisu, dok su teniseri zakazali polufinalne mečeve.

Na ovogodišnjim igrama, najbolja muška odbojkaška ekipa je „Svi za jednog“. U finalu su momci iz sela Dabezići slavili protiv višegodišnjih dominantnih odbojkaša iz Gorane rezultatom 3:1 (25:19, 25:21, 23:25, 25:10).

U ženskom finalu punog preokreta, u duelu ekipa sastavljenih od sjajnih odbojkašica, odnosno članova Omladinskog odbojkaškog kluba “Mrkojevići“ – „Mrkojevići 2“ su bili bolji od ekipe „Mrkojevići 1“.

Fudbalski turnir je i ove godine izazvao veliko interesovanje. Sinoć je završena grupna faza. U grupi „A“ je viđena velika borba za prolaz u duelu ekipa „Velembusi“ i „Kraja“. Slavili su fudbaleri iz Ostrosa sa 2:0. Branioci turnira, ekipa „Kamenički most“ je u direktnom duelu grupe „B“ slavila protiv „Kunja“, 3:2. Ovim ekipama će se na drugoj strani suprostaviti ekipa „Gorana“, koja bez poraza traži put do velikog finala, i na drugoj strani, fizički najdominantnija ekipa turnira, „Ultras“, sa impozantnom gol razlikom 11:0. U kategoriji dječaka U15, u finalu će igradi ekipe „Dubrava“ i „Kunje“.

U 15 finale je na programu u nedjleju, u 20:00, a polufinalni mečevi istog dana u 20:30 i 21:10.

Najbolji u stonom tenisu je Goran Vukčević, vicešampion je Haris Šabović, treće mjesto je pripalo Melisi Useinović. Tenis se privodi kraju, u toku su polufinalni mečevi.

Završno veče manifestcije je u ponedjeljak, 2.avgusta, od 19:30 će najmlađi fudbaleri iz Mrkojevića odigrati svoj revijalani susret. Nakon najmlađih, veterani iz Starog Bara i Mrkojevića će u tradicionalnom egzibicionom susretu zabaviti publiku pred veliko finale koje je zakazano od 20:30. Ceremonijalno zatvaranje manifestacije je od 21:15h. Od 22:00 pa do ponoći planiran je koncert za koji će biti zadužen „Ari band“ .

Iz Organizacionog odbora igara apeluju na sve posjetioce da u nedjelju i ponedjeljak propisno parkiraju svoje automobile u blizini sportskih terena u Pečuricama, kako bi se izbjegle moguće kolone i zastoji u saobraćaju.

Share.

Comments are closed.