UP: Zbog krađa, ubijanja životinje i nedozvoljenog držanja oružja u Baru četiri osobe će krivično odgovarati

Barska policija podnijela je krivične prijave protiv četiri osobe od kojih je jedna lišena slobode.

Za krivično djelo teška krađa sumnjiči se M.Š. (22) iz Podgorice i on je lišen slobode.

Dežurnoj službi Centra bezbjednosti Bar je prijavljeno da jedno lice, iz radnih mašina na kamenolomu u mjestu Kufin, pokušava da otuđi gorivo. Policija je upućena na lice mjesta gdje je zatečen M.Š. i on je lišen slobode po nalogu nadležnog tužioca.

Osim toga, policiji je u Baru prijavljeno od strane oštećenog da mu je nepoznato lice iz vozila otuđilo dvije torbice sa novcem, ličnim dokumentima i mobilnim telefonom. Policijski službenici identifikovali su izvršioca krivičnog djela krađa J.I. (43) iz Kazahstana i protiv njega je podnijeta krivična prijava.

Takođe, barskoj policiji je jedno lice prijavilo da mu je u mjestu Donja Poda, iz lovačke puške, ubijen lovački pas. Policija je preduzela aktivnosti iz svoje nadležnosti i identifikovala O.M. (67) kao izvršioca krivičnog djela ubijanje i mučenje životinja i razaranje njihovog staništa. Protiv njega je podnijeta krivična prijava nadležnom tužilaštvu.

Postupajući po naredbi Osnovnog suda u Baru policija je izvršila pretres kuće i drugih prostorija koje koristi D.K. (62). Pronađena je lovačka puška za koju ovo lice nije posjedovalo oružni list. Protiv D.K. je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Share.

Comments are closed.