Uspješno završena promocija turističke ponude Bara u Mađarskoj

Turistička organizacija Bar promovisala je svoju ponudu u okviru ” Around The World Live Roadshow-a“, koji je održan od 12. do 15. oktobra u Mađarskoj. 


„Održane su prezentacije, radionice i nagradne igre u četri grada – Đeru, Budmpešti, Debrecinu i Segedinu, posebno pripremljene za brojne članove turističke privrede Mađarske. Uspostavljen je veliki broj novih kontakata sa turističkim agencijama i turoperatorima sa ovog tržišta. Najveće interesovanje iskazali su za novim sadržajem, aktivnim odmorom, te ponudom za seniore, kao i za hotele sa tri i četiri zvjezdice “, navode iz TOB-a

Prezentacijama je prisustvovalo preko sto agencija i turoperatora, među kojima su neki od najznačajnijih sa tržišta Mađarske: IBUSZ, OTP Travel, Fehérvár Travel, MalévAirTours, Atlantic Travel, Bono Travel Agency, STA, Unlimited Travel, Globe Center Travel Agency, Zeppelin Tour Operator, Adria Tours, Ardelean Tours, Mauri, Invia.hu, Mettravel, Coral Tours, East-West Travel Agency, United 4 Bonafini Bindair, Unitravel Tour Operator, 1000Út, Green Travel, Vista Travel Agency, Haris Travel, TravelGoo, BCD Travel i drugi.

„ Svoju ponudu u okviru Road Show-a predstavile su i Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, Turističke organizacije Budve i Tivta, kao i HG Montenegro Stars. Događaj ‘Around The World Live Roadshow’, koji je namijenjen uvezivanju turističkih agencija i turoperatora sa potencijalnim destinacijama, organizovan je od strane globalnog udruženja i marketinške agencije AVIAREPS, koja radi na umrežavanju avio-kompanija, hotela, turističkih agencija, turoperatora i turističkih destinacija“, zaključuje se u saopštenju TOB.

Share.

Comments are closed.