VIDEO: Članovi džiju džicu kluba Mornar nižu uspjehe

Sa nedavno održanog međunarodnog takmičenja u Banja Luci članovi džiju džicu kluba “Mornar” iz Bara vratili su se sa čak 13 osvojenih medalja – osam zlatnih, ti srebrne i dvije bronzane. Za najbolje takmičare proglašeni su, takođe, mladi Barani – Savo Jaredić u muškoj i Kristina Radosavović u ženskoj konkurenciji.

Dobra atmosfera i predani rad u džiju džicu klubu “Mornar”, iznova daju dobre rezultate.

Kristina Radosavović, koja je proglašena za najbolju takmičarku prvenstva, osvojila je dvije zlatne medalje i svih osam mečeva završila prije isteka predviđenog vremena.

“Veoma sam zadovoljna postignutim rezultatima i potrudiću se da ih ponovim na narednim takmičenjima. Posebno mnogo mi znači pehar koji sam dobila kao najbolja takmičarka”, kazala je za Radio Bar i Bar info, Kristina Radosavović.

Isti rezultat, dvije zlatne medalje, osam borbi i osam pobjeda, kao i titulu najboljeg takmičara turnira, osvojio je Savo Jaredić.

Andrija Golić osvojio je dvije zlatne medalje, a uspješni su bili i ostali takmičari: Elena Stojanović – 2 srebrne medalje, Balša Đurišić – srebrnu i bronzanu medalju, Tara Karišik – bronzanu medalju, Dino Haznadar, prvo mjesto u Banja Luci…

Treneri kluba, Jovan Stojanović, Rafet Šahman i Saša Boltić izuzetno su zadovoljni postignutim uspjehom,.

“Članovi našeg kluba su svi šampioni, ovo je najbolja ekipa koju imamo, a u Banja Luci su se nadmetali kao da su reprezentacija Crne Gore”, vidno zadovoljan, kazao je trener Jovan Stojanović, a Rafet Šahman navodi da idu dalje, na nova takmičenja i u nove pobjede.

“Toliko medalja, i činjenica da su naši takmičari proglašeni za najbolje na turniru, dovoljna je potvrda kako se i koliko radi u našem klubu, što je prvenstveno zasluga stručnih i vrijednih trenera”, kazao je predsjednik džiju džicu kluba “Mornar”, Saša Boltić.

Prije turnira u Banja Luci, uspješan nastup mladi, borbeni članovi ovog kluba, imali su u Loznici, na “Međunarodnom Open turniru 2021.”, na kojem su osvojili 7 medalja, učestvuju na Državnom prvenstvu Crne Gore u Danilovgradu, a zatim se pripremaju za put u Šabac, gdje će se, na Međunarodnom kupu, obećavaju, potruditi da ostvare još bolje rezultate.

Share.

Comments are closed.