Zahvalnica Biblioteke za Udruženje Nekazano

Danas su Međunarodnom udruženju književnih stvaralaca i umjetnika “Nekazano”, u prostorijama Biblioteke, JP Kulturni centar Bar i Narodna biblioteka i čitaonica „Ivo Vučković“ uručili zahvalnicu za pomoć, donaciju u knjigama i uspješnu saradnju.

Labud N. Lončar, predsjednik Udruženja “Nekazano”, predao je upravnici Biblioteke, Mili Čordašević, po pet primjeraka knjige Gorana Pejovića Gule “Let plavog safira”, Vukosava Delibašića “U vrtlogu vremena” i Damira Marasa “Deset zapovijedi srca”, te komplet od četiri knjige, u kojima se pojavljuju kao suizdavači sa Književnom zajednicom “Vasa Pelagić” iz Banja Luke.

Mila Čordašević je tom prilikom istakla kako je “Nekazano” najveći donator Biblioteke u knjigama, i to u rangu udruženja, preduzeća i organizacija.

Biblioteka će blagovremeno obavijestiti javnost o danu kada će se organizovati akcija besplatnog učlanjenja povodom Dana Biblioteke i Svjetskog dana knjige i autorskih prava.

Lončar je istakao da je Udruženje “Nekazano” doniralo veliki broj knjiga i časopisa Osnovnoj školi “Anto Đedović”, kao i Srednjoj ekonomsko-ugostiteljskoj školi iz Bara, a u planu je doniranje knjiga za ostale škole u Baru, Ulcinju i Virpazaru.

Share.

Comments are closed.