Zbog Čolićevog koncerta biće izmijenjen režim saobraćaja

U susret koncertu Zdravka Čolića, organizatori – Opština Bar i Turistička organizacija Bar su podijelili informacije i uputstva koja će biti od koristi našim sugrađanima, kao i posjetiocima ovog događaja.

„Od 20. do 22. maja u podne, u našem gradu će biti na snazi izmijenjen režim saobraćaja. Tako će od subote u podne biti zatvoreni sljedeći djelovi gradskih saobraćajnica:

–             dio Bulevara revolucije: Od raskrsnice sa Bulevarom dinastije Petrović do raskrsnice sa Ulicom Jovana Tomaševića,

–             dio Ulice popa Pavla Radunovića: Od raskrsnice prema Ulici Mila Boškovića do raskrsnice sa Bulevarom revolucije,

–             dio Ulice Šćepana Malog: Od raskrsnice sa Bulevarom revolucije do raskrsnice kod zgrade ‘Soho”

Našim građanima i dragim gostima se unaprijed zahvaljujemo na saradnji i strpljenju. Takođe, molimo za savjesno korišćenje parking mjesta, kako bi praznične dane proveli u dobroj atmosferi. Raspored parking prostora je ucrtan na mapi“, navodi se u saopštenju Turističke organizacije Bar.

Podsjetili su da će, zbog velikog interesovanja, Željeznički prevoz Crne Gore uvesti dva dodatna voza iz Podgorice. Polazak je 21. maja u 18:30h, a povratak 22. maja u 2 ujutro.

Proslava Dana nezavisnosti na platou ispred Sportske dvorane „Topolica“ počeće u 20h nastupom barske rok grupe „Akademia“, a koncert najveće muzičke zvijezde regiona očekuje se dva sata kasnije.

Share.

Comments are closed.