Značajan privredni subjekt- kompanija Kalamper aktivno uključena u promociju sporta i zdravih stilova života

U “Kalamper hotel & SPA” danas je počeo “Golmanski kamp Milan Borjan”.

“Kapiten ‘Crvene zvezde’ i kanadski fudbalski reprezentativac Milan Borjan, odlučio da svoje višegodišnje internacionalno i domaće iskustvo prenese na nove mlade naraštaje, siguran da djecu može, uz pomoć iskusnih golmanskih stručnjaka, uvesti u materiju golmanskog posla. Iskusni golman smatra da mlade uz pomoć stručnjaka može naučiti golmanske tehnike pozicioniranja na golu, kretanja i svih osnovnih metoda golmanskog posla. Dobra vijest je i što planira da na kraju kraju odabere najbolje učesnike, kojima će obezbijediti sansu u poznatim klubovima”, kazao je za Radio Bar i Bar Info direktor “Kalampera”, Elvir Kalamperović.

Sa neskrivenim ponosom naglašava da je “u ‘moru’ ponuda za održavanje prvog kampa Borjan odabrao ‘Kalamper hotel & SPA’ u Dobroj vodi” sa čijim je vlasnicima u prijateljskim odnosima.

“Kamp broji 58 sportista- djece uzrasta od sedam do 13 godina, a vodi ga šest profesionalnih trenera. Treninzi se održavaju dva puta dnevno na glavnom i pomoćnom terenu u gradu, a teoretska nastava i druge sportske pripreme u hotelu koji raspolaže bogatim sadržajima”, objašnjava Kalamperović.”.

Menadžment hotela “Kalamper” omogućio je sportistima idealne uslove za zimske pripreme, a interesovanje poznatih sportista i klubova nagovještava da će ovaj vid turizma u Baru biti sve prisutniji, jer grad za to, iznova se potvrđuje, ima potencijala.

Share.

Comments are closed.