Čestitke povodom 40 godina Radio Bara

Čestitke pristigle na našu adresu povodom jubileja, 40 godina Radio Bara:

LOKALNI JAVNI EMITER „RADIO BAR“-
direktorici g-đi Vesni Šoškić-                                                                                    

Poštovana direktorice,

Zadovoljstvo mi je da Vama i svim zaposlenim u ime Skupštine opštine Bar i u svoje lično ime, uputim srdačne čestitke povodom velikog jubileja Radio Bara – 40. godina od osnivanja.

40 godina od osnivanja je prilika da se prisjetimo i odamo posebnu zahvalnost svim onim dobrim i vrijednim ljudima koji su imali viziju da je Opštini Bar neophodna lokalna radio stanica i koji su bili posvećeni osnivanju ne samo Radio Bara, već i Barskih novina i štamparije, i da kao Informativni centar učine informisanje naših građana sveobuhvatnijim, obrađujući teme sa područja naše opštine i šire.

Uvjeren sam da ćete u svom budućem radu uvijek imati na umu temeljne vrijednosti naše opštine i na profesionalan i odgovoran način valorizovati sve ono što Bar čini Barom, njegovati naše zajedništvo, našu multikulturu, brinuti o državnim i nacionalnim interesima Crne Gore i nadasve istinito informisati građane, sve dok se talasi Radio Bara čuju.

Ova značajna godišnjica sve nas zajedno obavezuje da zajedno radimo na tehničkom, kadrovskom i finansijskom jačanju našeg Radio Bara, u čemu ćete u Skupštini opštine Bar imati pouzdanog partnera. Takođe želim sa Vama da podijelim svoje iskreno žaljenje što već predugo ne izlaze Barske novine i što još uvijek ne uspijevamo da organizujemo rad Televizije Bar.

Uvjeren da ćete i ubuduće biti prepoznati po uspješnom radu, Vama, zaposlenima u Radio Baru i svima koji su ostavili trag u njegovom radu, još jednom srdačno čestitam na izuzetnom jubileju.

Predsjednik SO Bar,
Mićo Orlandić

***

Poštovani,

Obzirom da, usljed puta van Crne Gore, neću biti u prilici prisustvovati svečanosti povodom jubileja 40 godina postojanja i rada Radio Bara, ovim putem primite iskrene čestitke.

S poštovanjem,

Željko Rutović,
generalni direktor Direktorata za medije
Ministarstvo kulture

***

Poštovani,

Profesionalnost,objektivnost,aktuelnost i kompetentnost su potvrda vašeg kvaliteta koji traje.

Uz srdačne čestitke za vaš jubilej, želimo vam još mnogo uspješnih godina, dobrih i kvalitetnih tema i emisija.

U ime kolektiva,

Vesna Marković,
direktorica hotela “Princess”

***

Poštovana gospođo Šoškić,

Povodom velikog jubileja 40 godina postojanja i rada Radija Bar, u ime sveštenstva Arhijerejskog protoprezviterijata barskog Mitropolije crnogorsko-primorske i u svoje lično ime, od sveg srca čestitam Vama i svim Vašim kolegama ovu značajnu godišnjicu.

Pored toga što svakodnevno svojim slušaocima pruža brojne servisne informacije i obavještenja, lijepu muziku i druge zanimljivosti, ozbiljni radio program uvijek vodi računa da preko svojih talasa doprinosi i razvoju kulture, lijepe riječi i pismenosti.

Svojšm profesionalnim radom, novinari, tehničko osoblje i svi saradnici Radija Bar ostavili su na tom polju neizbrisiv trag.

Želeći Vam svima dobroga zdravlja, mira, radosti i uspjeha u budućem radu, srdačno vas pozdravljam.

Arhijerejski protoprezviter barski,
protojerej-stavrofor Slobodan Zeković

***

U svoje, i u ime ekipe portala Jedro srećan 40 rođendan,

Anto Baković

***

Poštovane kolege, čestitamo vam jubilej 40 godina postojanja i rada Radio Bara, sa željom da i ubuduće kreirate program na zadovoljstvo svih Vaših slušalaca,

Kolektiv Radio Kotora

***

Poštovani saradnici,

Povodom obilježavanja jubileja 40 godina postojanja Radio Bara, šaljemo vam iskrene čestitke.

Srdačan pozdrav ,
Kolektiv JU OŠ “Anto Đedović” Bar

***

Gospođi Vesni Šokić, direktorici

Poštovana,

Vama i Vašim kolegama, želim srećan četrdeseti rođendan. Više od dvaputa ste punoljetni.

Iskreno,
Dragan Vojvodić predsjednik OO SDP Bar

***

Poštovani,

U ime Biram Bar i u svoje ime, uredništvu, novinarima i svim zaposlenima LJE Radio Bar upućujem iskrene čestitke povodom značajnog jubileja- 40 godina postojanja i rada.

Želim da i u budućem periodu, poštujući visoke standarde savremenog novinarstva i najviše medijske kodekse, nastavite da blagovremeno, istinito  i profesionalno informišete javnost o svim važnim događajima u našem gradu.

PREDSJEDNIK BIRAM BAR
Radomir Novaković Cakan

***

Želim svima zaposlenima da čestitam ovaj jubilej, i da im poželim dosta kreativnih godina. ja 21 godinu živim u Baru i 21 godine slušam Radio Bar. Jednostavno, Radio Bar je toliko dobar, da ne osjećam taj neki nedostatak drugog medija, recimo televizije Bara.

Svojevremeno sam radio u Radio Nikšiću kao saradnik i imam ljubav prema ovo mediju. Čovjek može da sluša radio i da radi, a najbitnije, dok slušate radio, može da radi i vaša misao. Dok gledate televiziju, jednostavno prestanete da mislite, učestvujete u nekim drugim projektima, tuđim mislima… Radio je velika stvar, a Radio Bar je pokrio čitav informativni program, sve aktuelnosti u opštini. Mi koji slušamo Radio Bar znamo sve potrebne informacije-od toga kad će nestati struja, kad će opravka vodovoda, kakva je situacija u saobraćaju.

Četitam jubilej Radio Baru i želim da dugo, još dugo bude na usluzi građanima i na zadovoljstvo onih koji rade u njemu.

pjesnik Miroslav Jovanović Timotijev

Share.

Comments are closed.