Izmijenjen režim rada Kancelarije za legalizaciju objekata

Kancelarija za legalizaciju objekata Opštine Bar, usljed kompleksne epidemiološke situacije, a u cilju zaštite zdravlja građana i službenika, radiće u narednom periodu po izmijenjenom režimu.

Kancelarija za legalizaciju broj 252 će sa strankama raditi ponedjeljkom, srijedom i petkom i to u terminu od 11 do 13 časova.

Za sva pitanja u vezi sa legalizacijom bespravnih objekata, građani se mogu obratiti i putem telefona 030/ 301-482, odnosno putem mail-a: zorica.krsmanovic@bar.me. Isto tako, građani potrebne obrasce mogu preuzeti putem sajta Opštine Bar: https://bar.me/zahtjevi-i-obrasci/#1446059695270-0fc883a3-2661 (*041 zahtjev za legalizaciju i *041 zahtjev za legalizaciju dijela objekta)

“Opština Bar nastojaće da što efikasnije zaštiti zdravlje građana i službenika lokalne uprave ali da istovremeni efikasno i ažurno odgovara na zahtjeve građana i u kontinuitetu sprovodi postupke u okviru sektora za legalizaciju. U skladu sa eventualnim promjenama epidemiološke situacije i broja oboljelih u narednom periodu, javnost ćemo blagovremeno obavijesititi o promjenama režima rada ove Kancelarije”, poručeno je iz lokalne samouprave.​

Share.

Comments are closed.