KAO NEKAD: Djeca priredila ulični program za stanare, roditelje, prolaznike…

Danas ispred ulaza u Spuške lamele br 14 nesvakidašnja scena – djevojčice iz ove i okolnih zgrada organizovale su “Veče talenata” za stanare, komšije, roditelje i prolaznike.

Kompletan polusatni program su osmislili sami, od voditeljskog konferansjea preko minijaturnog ozvučenja do izbora tačaka. Sudeći po dešavanjima tokom večeri, organizatorka čitavog događaja bila je Isidora Radulović, a voditeljke su bile Anastasija Dobrković i Dina Ibrišimović.

Recitovale su Isidora Radulović i Ivona Popović, kratke viceve govorile Katarina Davidović i Asija Ibrišimović, muzičke numere su izvodile Jovana Milić i Bogdana Mijović, uz plesnu tačku Teodore Krstić sa Isidorom i Ivonom.

Kruna je bilo zajedničko izvođenje evrovizijske pjesme „Hajde da ludujemo“, u čemu su im se pridružili i prisutni iz publike.

Za sami kraj, mladi izviđači (poletarci i pčelice) Odreda „24. novembar“  (Elena i Itana Kovač, Stefan i Vanja Vučeljić, Iskra Cvrkota i Vasilija Đukić) su izveli skeč-recitaciju na temu izviđaštva.

Kako su roditelji u publici istakli, djeca su na ovaj način željela da unesu živost u ljetnje dane, da naprave zabavu za roditelje, ali i da se oduže dr Gini Masoničić, koja ih podstiče na kreativne igre oko njene ordinacije. Tako je prije neki dan organizovala crtanje kredama po betonu, a djevojčice i njihove mame podsjetila na igru “lastike“.

“Moje je bilo samo da im dam lastiku i krede, i kažem da mora da bude igra kao nekada, bez mobilnih telefona“, kratko je rekla dr Masoničić.

Nakon programa, kojeg je čitavim tokom pratio dječiji smijeh i pjesma i aplauzi publike, uslijedila je nagrada – puna velika kutija sladoleda i čokoladni bomboni.

Share.

Comments are closed.