Karate klub Bar bez treninga u narednih 15 dana

Karate klub Bar kao i brojni sportski klubovi iz našeg grada ovih dana su morali da prekinu da treninzima u skladu sa trenutnom aktuelnom epidemiološkom situacijom.

Kako nas je obavijestio “alfa i omega” kluba Almir Cecunjanin, njegov klub neće održavati treninge u narednom periodu.

-“Kao što je poznato dvorana SC “Topolica” je zatvorena u narednih 15 dana, tako da će i brojni članovi našeg kluba poštovati odluku. Ipak, veliki broj nastupa i obaveza je pred nama, tako da će naši takmičari individualno trenirati, odnosno snalaziti se kako znamo i umijemo uz obavezno poštovanje svih preporuka vezanih za koronavirus.

Inače, vlasnik Karate kluba Bar i kapiten podgoričke Budućnosti, Almir Cecunjanin, ovih dana je proslavio dana dva velika jubileja: 20 godina u dresu sa državnim grbom i sa kolekcijom od čak 45 medalja na zvaničnim reprezentativnim nastupima.

Od prvog takmičenja 2001.godine u španskom Ovijedu na prvenstvu Evrope, pa do do nedavno završenog seniorskog prvenstva Balkana u Beogradu, Almir ima 45 osvojenih medalja (13 zlatnih, 17 srebrnih i 15 bronzanih) medalja.

Sa ovolikim reprezentativnim stažom kao i brojem osvojenih medalja, jedno je sigurno – Almir Cecunjanin je jedan od najtrofejnijih sportista Crne Gore!

Share.

Comments are closed.