Novi spot Bubulj produkcije

Ekipa “Bubulj produkcije” iz Bara potpisuje ekranizaciju nove autorske numere Momčila Zekovića Zeka – “Via strada maškarada”, čija je promocija upriličena u ponedjeljak veče u Kotoru.

“Via strada maškarada” je filmska priča sa skoro sto ljudi. Nimalo lagan posao, ali uklapali smo se prema mjerama NKT-a, i doveli priču do samog kraja”, kazao je Zeković za Radio Bar i Bar Info. Sa “Bubulj produkcijom” koju predvodi Dejan Senić uspješno sarađuje od 2017.godine. Iza njih su brojni zajednički projekti.

“Mislim da su nam se energije podudarile, da se razumijemo i bez izgovorenih riječi. Znamo što treba, kako bismo se autorski ispoštovali. Svako svoj dio posla. Profesionalac Senić je takav, a drug Dejo još bolji. U svakom novom projektu postavljamo nove ciljeve. Možda smo i ludi, jer uvijek idemo do granica izdržljivosti. Radimo 24 sata u nekoliko dana, poslove koji traže mnogo više vremena i mira za razmišljanje. Ali, kao tim, smatram da imamo sposobnost da napravimo dobar plan i onda je pola posla skoro pa gotovo”, priča Zeko koji kaže da se unaprijed raduje novoj saradnji, budući da već puno toga imaju u planu.

“Svakodnevno smo u komunikaciji, razmjenjujemo ideje, pravimo planove koji će se realizovati ko zna kada, ali ‘ko ne planira neće daleko’. Ja mislim da Dejan i njegova ekipa (Nana, Danilo, Igor, Branko) funkcionišu odavno na odličnom nivou, a da sam ja autorski i organizaciono našao svoje mjesto među njima”, zaključuje Zeko.

Osim što je bio zadužen za snimanje kadrova i režiju, Senić  je radio i montažu.

“Rad na ovom spotu za mene je, kao i na svim prethodnim koje sam radio sa Zekom, predstavljao posebno zadovoljstvo. Bio je veliki izazov osmisliti i uklopiti sve elemente s obzirom da pjesma govori o bokeljskim feštama, koje, svi znamo, podrazumijevaju puno toga…”, s osmijehom kaže Senić koji je inače studirao u Kotoru, te je u velikoj mjeri poznavalac tamošnjih prilika. Olakšavajuća okolnost bilo je to što je na setu vladala neobično vesela, pozitivna atmosfera.

“Za nas je sasvim novo iskustvo snimanje sa toliko učesnika, a bilo ih je gotovo stotinu. Međutim, organizacija je tekla zaista besprijekorno. Svaka grupa je imala svoj termin za snimanje. Kad smo taj dio završili, trebalo je uklopiti puno dobrih kadrova, radnju, pjevače, muzičare, maškare, bleh muziku… Moram pomenuti da je u tome učestvovao i Danila Pervov koji je takođe radio i kolorizaciju. Asistent na snimanju bio je Nana Profaca.Vjerujemo da će se publici spot dopasti”, kazao je Senić.

Share.

Comments are closed.