Novi spot za Adagio Ane Vukazić

Talentovana mlada pijanistkinja iz Bara Ana Vukazić, obradovala je danas ljubitelje klasične muzike novim spotom. Nakon nedavno sjajnih reakcija publike za “The Spruce” Jana Sibeliusa, u njenom izvođenju ovog puta, možemo čuti “Adagio” italijanskog kompozitora Alessandra Marcella, koju je za klavir obradio Johann Sebastian Bach.

“To je vrlo popularna kompozicija među profesionalnim izvođačima i slušaocima klasične muzike. Kao što je bio slučaj i sa prvom kompozicijom “The Spruce”, pratila sam svoj senzibilitet. Nadam se da će i ovaj, kao i prethodni video, naći svoj put do publike”, kazala je Ana Vukazić za Radio Bar i Bar info.

Ova kreativna umjetnica iz Bara, ekranizaciju i kove kao i prethodne kompozicije, povjerila timu “Bubulj produkcije”. Režiju potpisuje Dejan Senić, koji je takođe bio zadužen i za kameru, zajedno sa Brankom Maljevićem i Igorom Perčobićem. Asistent na snimanju bio je Dragan Nana Profaca. Audio i postprodukciju su, u studiju “Melos”, radili Zorica Vučeljić i Filip Despotović.

Ana u svom novom spotu nosi haljinu “Itsa couture” kreatorke Ivane Miranović iz Podgorice. Za šminku je bio zadužen David Đurašković, a frizuru Milena Koprivica.

“Zahvalna sam im za vizuelnu transformaciju, kojom je upotpunjena atmosfera u spotu” istakla je Ana.

U planu je da u sklopu projekta koji realizuje uz podršku Opštine Bar i Kulturnog centra Bar, snimi i treći spot, a u narednom periodu očekuju je i gostovanja sa predstavom “Don Kihot”, inače kooprodukcijom Gradskog pozorišta Podgorica i Festivala Barski ljetopis.

“Imam puno planova. Nadam se da će epidemiološka situacija dozvoliti da se sve to realizuje. U petak 1.oktobra će, u Zetskom domu na Cetinju, biti ponovo igrana predstava ‘Don Kihot’, u kojoj sviram klavirsku pratnju.Ukoliko sve bude u redu, nadamo se da ćemo moći da nastupimo na festivalu RUTA (Regionalna Unija Teatara) koji je objedinio teatre iz regiona a održava se u novembru u Sarajevu”, najavila je Vukazić.

Share.

Comments are closed.