Poquito – nova pjesma Andree Demirović

Pjevačica iz Bara Andrea Demirović oglasila se novom pjesmom, praćenom video-spotom – “Poquito”. Riječ je o veseloj numeri u latino stilu.

“Poquito na španskom znači malo, i možda je metafora za sve ono čega imamo malo. Ljubavi i razumijevanja za druge čini mi se da imamo ponajmanje, pa se nadam da će to ova pjesma ‘malo’ gurnuti na bolje. Uz nju se mora plesati, a uz ples idu kontakti i zaljubljivanja”, rekla je Andrea medijima.

Spot je sniman tokom Bokeške noći u Kotoru, kroz ulice i u lokalu “Letrika”. Realizovala ga je ista ekipa koja četvrti put radi na nekom Andreinom spotu: režiju potpisuje Zoran Marković Zonjo, direktor fotografije je Aleksandar Vlahović, montaža je djelo Đura Mihaljevića, Darinka Marković je zadužena za organizaciju, za maske Vanja Pavlović, a Miodrag Marković je odradio kolor videa.

Pjesma “Poquito”, istakla je Andrea, nastala je još u ljeto 2020. godine, neposredno prije korone. Muziku, aranžman i produkciju potpisuje “Highkey Music” (Michael James Down, Will Tayler, Primož Poglajen), a tekst Andrea Demirović.

Share.

Comments are closed.