Posjeta delegacije OESC-a predsjedniku Skupštine opštine Bar

Predsjednik Skupštine opštine Bar Branislav Nenezić je danas razgovarao sa predstavnicima OESC-a, zaduženim za posmatranje izbornog procesa u susret parlamentarnim izborima koji nas očekuju 11.juna.

Predstavnike OSCE a je u prvom redu interesovalo kako se odvijaju aktivnosti u pogledu kampanje lokalnih političkih subjekata sa akcentom na činjenicu da je predsjednik lokalnog parlamenta i kandidat na listi budućih poslanika u crnogorskom parlamentu.

Učesnici današnjeg razgovora su se saglasili sa ocijenom da sve aktivnosti koje se tiču izbora u našoj Opštini se odvijaju u skladu sa planiranom i očekivanom dinamikom, u skladu sa zakonskim normama i da će još jedan izborni dan, treći od početka godine,  proći u  demokratskoj i mirnoj atmosferi kako nama u Baru i priliči.

Predsjednik Skupštine opštine Bar Branislav Nenezić je u razgovoru sa Marsha Wienerman i Darko Pavlovićem istakao kako je Skupština opštine Bar u proteklom periodu ostvarila značajne rezultate u progledu donošenja niza akata iz svoje nadležnosti i da se rad lokalnog parlamenta odvija u skladu sa demokratskim načelima uz adekvatan doprinos svih sudionika.

Share.

Comments are closed.