Premijer Krivokapić posjetio opštinu Bar

Predsjednik Vlade Crne Gore, prof. dr Zdravko Krivokapić posjetio je juče opštinu Bar, gdje je razgovarao sa predsjednikom opštine Dušanom Raičevićem i sa lokalnim rukovodstvom.  Na sastanku je bilo riječi o brojnim infrastrukturnim projektima, koji se realizuju u toj Opštini.

Premijer Krivokapić je istakao da je njegova posjeta dokaz da Vlada Crne Gore nikog ne dijeli, već pokušava da sve probleme koji postoje, a tiču se lokalne samouprave, prepozna, analizira i da nađe najbolji put kako bi kvalitet života u Crnoj Gori izdigla na nivo koji svi građani očekuju. 

Predsjednik Opštine Dušan Raičević zahvalio se premijeru na pokrenutoj inicijativi za prvi  zvanični sastanak sa predstavnicima lokalne uprave i kazao da su projekti koji se već realizuju i koji su definisani kao jasno strateško opredjeljenje lokalne uprave dobili podršku od strane premijera.

Raičević i saradnici predstavili su premijeru najznačajnije razvojne projekte koji se u kontinuitetu realizuju na teritoriji Opštine Bar, navodi se u saopštenju iz Kabineta predsjednika Vlade.

Share.

Comments are closed.