Prijem za prvu streličarku – Baranku i Crnogorku na OI

Predsjednica Skupštine opštine Bar mr Milena Božović upriličila je prijem za Jelenu Pantović, prvu Baranku i Crnogorku koja se na Olimpijskim igrama u Tokiju takmiči u streljaštvu. Prijemu je prisustvovala i Sekretarka Sekretarijata za kulturu, sport i mlade opštine Bar mr Irina Dabović.

Predsjednica SO Bar je naglasila da lokalna samouprava mora biti podrška mladim talentovanim sportistima koji su ujedno najbolji reprezenti našeg grada i države i pozvala sve sugrađane da 25. jula zajedno navijamo za Jelenu.

Sekretarijat za kulturu, sport i mlade opštine Bar, izdvojio je sredstva u visini od 1000 € kao podršku za pripreme i učešće naše olimpijke na najvećem svjetskom takmičenju.

Sekretarka Sekretarijata za kulturu, sport i mlade opštine Bar mr Irina Dabović je istakla da činjenica da opština Bar na godišnjem nivou budžetom opredjeljuje značajna sredstva, ukupno 417.000 € za finansiranje sportskih klubova čiji je opština osnivač ili suvlasnik, kao i 78.000,00 € za sufinansiranje sportskih organizacija i dodjelu godišnjih priznanja iz oblasti sporta, sama po sebi dovoljno govori o posvećenosti opštine razvoju sporta u Baru.

Ovom prilikom, predsjednica SO Bar i sekretarka Sekretarijata za kulturu, sport i mlade opštine Bar simbolično su uručile vaučer Jeleni Pantović.

Jelena se srdačno zahvalila opštini Bar na podršci, obećala da će nastaviti marljivo i predano da trenira, kako bi ostvarila rezultate na koje ćemo svi biti ponosni.

Share.

Comments are closed.