Priznanja iz Lajkovca i Beograda za Udruženje Nekazano

U manastiru Ribnjak, Milutin Ranković, ispred Turističke organizacije Lajkovca, dodijelio je zahvalnice i priznanja predstavnicima Međunarodnog udruženja književnih stvaralaca i umjetnika “Nekazano” Labudu Lončaru i Gordani Srećković, za doprinos manifestaciji “Istok zapad Lajkovačkom prugom”, na kojoj su nekoliko puta učestvovali.

“Labud Lončar, ispred Udruženja ‘Nekazano’, primio je srebrnu medalja TO Lajkovac, koja je dodijeljena ‘zbog saradnje na razvoju kulturnog turizma i prezentacije kultrunih i prirodnih ljepota Bara’. Ujedno, ispred Srpskog akademskog društva ‘Vizantija’ iz Beograda, umjetnički direktor Milutin Ranković uručio mu je Blagodarje”, saopšteno je iz Udruženja “Nekazano”.

“Nekazano” je goste upoznalo sa kulturno-istorijskim i prirodnim znamenitostima Bara. Dogovorena je saradnja i potpisivanje Memoranduma o saradnji.

“Gosti su posebno oduševljeni sa manastirom Ribnjak i Starom maslinom na Mirovici. Ovom prilikom, Milutinu Rankoviću uručena je u članska karta Udruženja ‘Nekazano’. ‘Nekazano’ je time postalo bogatije za još jednog vrsnog umjetnika i priznatog stvaraoca”, rekli su u ovom udruženju.

Share.

Comments are closed.