Raičević i Dabović obišli radove na putu ka Klezni: Još jedna tačka spajanja Bara i Ulcinja

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević i predsjednik Opštine Ulcinj Aleksandar Dabović obišli su radove na putu ka ulcinjskom selu Klezna. Dvije opštine zajednički relizuju ovaj projekat koji će biti još jedna tačka spajanja Bara i Ulcinja.

Investicija vrijedna gotovo 20.000,00 eura rezultiraće uređenjem i asfaltiranjem putnog pravca od barskog sela Elezovići prema ulcinjskom selu Klezna, čime će se bolje povezati ova dva kraja, mještanima omogućiti lakšu prohodnost i poslovanje, a svim građanima još jedan uređen pravac  ka susjednoj Opštini. Poseban značaj ovog projekta jeste što će poljoprivrednim proizvođačima ovog kraja omogućiti lakši, efikasniji i povoljniji plasman njihovih proizvoda na tržište, ali i olakšati ulaganja u ovaj plodni kraj. Konkurentnost njihovog rada značajno će se povećati sa većom dostupnošću ovog kraja i povezanošću sa urbanim i turističkim centrima oba grada.

Ovo je još jedan vrijedan projekat koji dvije opštine zajednički relizuju u najboljem interesu mještana svih područja koja se nalaze na graničnom pojasu Bara i Ulcinja. Lokalna uprava nastaviće ovakve investicije, naročito u oblasti saobraćajne i vodovodne infrastrukture koje su prioritetne za ubrzan dalji razvoj potencijala ovih krajeva.

Share.

Comments are closed.