VIDEO – Raičević: Koncertom se ostvaruje vizija da Bar bude centar Crne Gore, ali i regiona

Na Šetalištu kralja Nikole obavljaju se završne pripreme za večerašnji koncert na kojem će, u organizaciji Opštine Bar i Turističke organizacije Bar, nastupiti regionalne zvijezde Dino Merlin i Senidah.

Veliki broj gostiju iz regiona već je stigao u Bar, a na šetalištu smo zatekli i predsjednika Opštine, Dušana Raičevića, koji se uvjerio da i posljednje tehničke pripreme za ovaj muzički događaj teku po planu.

“Višestruko mi je drago što smo u prilici da organizujemo jedan ovako spektakularan događaj, jer se tako ostvaruje naša vizija i želja da Bar bude centar Crne Gore, ali i regiona. Da je to tako, potvrđuje veliki broj gostiju koji su već stigli iz susjednih zemalja. Koncert se organizuje na veliki dan za našu državu, kada je prije šesnaest godina obnovila nezavisnost i suverenitet. Ovaj događaj je i najava dobre turističke sezone, a najveće benfite, svakako, imaće turistička privreda. Ako je suditi  po predsezoni, u kojoj bilježimo znatno veći broj turista u ovom periodu u odnosu na prethodne godine, možemo biti optimisti  i kad je riječ o narednim mjesecima”, kazao je za Radio Bar i Bar Info predsjednik Opštine Bar, Dušan Raičević, koji je još jednom čestitao Dan nezavisnosti Crne Gore.

Naglasio je da se koncert održava i poslije dvogodišnje pauze u organizaciji muzičko-zabavnih manifestacija, te da je on najava vraćanja popularnog festivala “Ljeto sa zvijezdama” ovoga ljeta.

“Koncertu je prethodio niz kulturnih manifestacija, prvenstveno u Starom Baru, što je potvrda, na radost svih, da se vraćamo normalnom životu”, kazao je Raičević, naglašavajući da Opština u potpunosti spremno dočekuje predstojeću turističku sezonu.

Share.

Comments are closed.