Raičević primio šampionke Džiju Džica kluba „Mornar“

Predsjednik Opštine Bar primio je danas delegaciju Džiju Džica kluba “Mornar” iz Bara.

Takmičari kluba su, u sastavu reprezentacije Crne Gore, učestvovali na Svjetskom prvenstvu u Džiju Džicu, koje se održalo u Abu Dabiju, a na kojem su ostvarili zapažene rezultate.

On je primio takmičarke Elenu Stojanović i Kristinu Radosavović, te njihove trenere Sašu Boltića, Jova Stojanovića i Rafeta Šahmana.

Takmičarke „Mornara“ Elena Stojanović i Kristina Radosavović postigle su veliki uspjeh u borbama osvojivši srebrne medalje za uzrast kadeti- 16 godina.

One su ostvarile ovaj rezultat u veoma teškim borbama među gotovo 2000 takmičara iz 64 države cijelog svijeta, što govori o kvalitetu njihovog rada i o naporima koje klub „Mornar“ ulaže u ovaj sport.

Predsjednik Raičević poručio je kako je vjerovao da će se sa takmičenja vratiti sa medaljama i da su opravdali sva očekivanja i učinili ponosnim i sebe i klub i Opštinu Bar. On je kazao da lokalna uprava prepoznaje značaj razvoja ovog sporta u Baru, te da u kontinuitetu podržava ovaj klub, ali i da će sa takvom podrškom nastaviti i u narednom periodu. Raičević je poručio i da će Opština posebno nagraditi veliki uspjeh ove dvije mlade takmičarke.

Oni su razgovarali i o budućim takmičenjima u džiju džici, ali i o mogućnosti da se Balkansko prvenstvo 2022. godine održi baš u Baru na čemu će zajednički raditi i Opština i klub „Mornar“.

Share.

Comments are closed.